.
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΑ ΣΠΗΛΙΑ
.
.
.
16+17 και 18 Ιανουαρίου η εορτή του Οσίου και Θεοφόρου πατρός ημών Αντωνίου του Μεγάλου και η μικρή μας κοινότητα Σπήλια πανηγυρίζει.
.16 Ιανουαρίου Παρασκευή και η ώρα 4:00 μ.μ. ο Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία. 17 Ιανουαρίου Σάββατο πρωί Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου. 17 Ιανουαρίου Σάββατο και η ώρα 4:00 Εσπερινός. 18 Ιανουαρίου Κυριακή Θεία Λειτουργία.
.Θα λειτουργεί μικρή αγορά για ενίσχυση των οικοδομικών έργων συντήρησης και επιδιόρθωσης του ναού μας. Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστούμε όλους όσους πρόθυμα έχουν ανταποκριθεί στην πώληση και αγορά των λαχνών που κυκλοφορούν για το πιό πάνω σκοπο. Ο Άγιος Αντώνιος βοήθεια όλων. Σας περιμένουμε στα κατάλευκα Σπήλια να συνεορτάσουμε μαζί την μνήμη αυτού του Μεγάλου του Αγίου της Εκκλησίας. .
Ο εφημέριος π. Κυριακός.
|